Início » ȘTIRI » Test vizual: În această imagine sunt ascunse 4 creioane diferite. Găsiți-le în 25 de secunde!

Test vizual: În această imagine sunt ascunse 4 creioane diferite. Găsiți-le în 25 de secunde!

Aveți un potențial vizual ridicat? Este ușor de aflat. Tot ce trebuie să faci este să găsești intrușii din această imagine.

Conteúdo

În testul de astăzi, 4 creioane sunt diferite de celelalte, pe care trebuie să le găsești. Știați câte creioane se vând în fiecare an? Răspunsul este 15 miliarde. Știind că un copac poate produce între 50.000 și 70.000 de creioane, asta înseamnă aproape 300.000 de copaci distruși. O cifră care poate fi alarmantă! Dar haideți să ne concentrăm asupra jocului!

Unde sunt ascunse creioanele?

Acest puzzle este un test pentru creierul tău. Regula nu este complicată: trebuie doar să găsești 4 creioane care sunt diferite de celelalte. Prin urmare, este deschis tuturor, atât copiilor, cât și adulților. Pentru a reuși în acest joc, trebuie să vă folosiți abilitățile vizuale. Atenția și concentrarea sunt esențiale pentru această provocare.

© Oanabi

 

Priviți cu atenție fiecare creion și analizați cele mai mici detalii. Atenția dumneavoastră la detalii va fi testată, deoarece diferențele pot fi subtile. Fiți răbdător și metodic în căutarea dumneavoastră. Puteți face față cu ușurință acestei provocări dacă sunteți atent și concentrat. Sunteți gata să vă puneți mintea la încercare?

Cum să găsești cele 4 creioane diferite?

Pentru a reuși în acest joc, trebuie să fii metodic și sârguincios. Găsirea celor 4 creioane printre celelalte nu este atât de dificilă dacă urmezi o abordare organizată. Iată câteva sfaturi: parcurgeți creioanele unul câte unul, comparându-le cu atenție unul cu celălalt.

Priviți fiecare creion în ansamblu, acordând atenție formei, culorii, texturii și altor detalii potențiale. Diferența pe care o căutați s-ar putea să se regăsească într-una dintre aceste caracteristici.

Nu vă grăbiți și fiți minuțios în căutarea dumneavoastră. Fiecare creion ar trebui să fie examinat cu atenție. Nu uitați, totuși, că aveți la dispoziție doar 25 de secunde pentru a finaliza această provocare. Păstrați-vă calmul, rămâneți concentrați și aveți încredere în abilitățile dumneavoastră de observare. Puteți reuși cu ușurință!

Soluție

Felicitări dacă ai reușit să găsești toate cele 4 creioane! Cu o abordare metodică și o bună analiză, acest joc este o provocare ușoară. Dacă nu ai reușit, nu-ți face griji, nu înseamnă că ești rău.

Ai nevoie doar de mai multă practică regulată. Vă puteți abona la acest site pentru a vă bucura de numeroasele puzzle-uri și teste pe care le oferă. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de observație și de atenție. Pentru cei care nu au văzut creioanele, avem o imagine cu soluția.

© Oanabi
Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.