Início » ȘTIRI » Test vizual: Poți găsi creionul din această imagine în 15 secunde?

Test vizual: Poți găsi creionul din această imagine în 15 secunde?

În această imagine este ascuns un creion. Acest test pare ușor, dar trebuie să ai ochi de vultur pentru a trece testul.

Conteúdo

Un creion este perfect ascuns în acest depozit de cărți, trebuie să-l găsești repede. Apropo de cărți, știți cât costă cea mai scumpă carte din lume? Este vorba de Leicester Codex al lui Leonardo da Vinci. A costat 30,8 milioane de dolari și a fost cumpărată în 1994 de Bill Gates.

Această carte este un manuscris foarte faimos care conține diverse schițe ale inventatorului despre fizică, astronomie și biologie. Să ne întoarcem la joc și să încercăm să rezolvăm acest puzzle vizual.

Cum găsești creionul din această imagine?

Vrei să joci acest joc clasic? Este foarte ușor, trebuie doar să găsești creionul ascuns în această imagine. Există o singură regulă: trebuie să deschizi ochii. Regula este simplă, mai ales că nu trebuie să gândești pentru a găsi creionul, doar abilitățile tale vizuale te vor ajuta.

© Oanabi

 

Trebuie să fiți atenți la fiecare detaliu al imaginii, deoarece creionul este perfect integrat printre cărți. Pentru a-l găsi, trebuie să analizezi fiecare centimetru pătrat al imaginii.

Acest joc este, așadar, un joc vizual, dar și un joc de analiză. Îți testează abilitatea de a detecta elementele ascunse într-o imagine, dar și capacitatea de a analiza detalii minuscule.

Acest joc este captivant și distractiv și poate fi jucat de toată lumea, indiferent dacă sunteți tânăr sau bătrân, începător sau experimentat.

Cum reușești să depistezi creionul?

Pentru a găsi creionul din această imagine, concentrarea este cheia. Trebuie să fii capabil să blochezi iluziile care te pot induce în eroare. Într-adevăr, la prima vedere, ați putea avea impresia că vedeți creioane peste tot.

Cu toate acestea, este de fapt un semn de carte care iese dintr-o carte. Pentru a localiza creionul, este important să priviți imaginea în ansamblu și să vă uitați la fiecare carte în parte. Este posibil ca creionul să nu se afle acolo unde vă așteptați să fie.

Căutați formele care pot dezvălui un creion. Fiți conștienți de faptul că aveți la dispoziție doar 15 secunde pentru a găsi creionul ascuns, așa că trebuie să acționați rapid și eficient.

Soluție

Cele 15 secunde au expirat. Ai reușit să găsești creionul? Dacă da, felicitări! Dacă nu, îți oferim răspunsul în imagini. Creionul era perfect ascuns deasupra unei cărți. Doar cei mai puternici au trecut acest test.

© Oanabi
Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.