Início » ȘTIRI » Test vizual: Poți găsi steaua care este diferită de celelalte? Doar cei mai meticuloși vor reuși!

Test vizual: Poți găsi steaua care este diferită de celelalte? Doar cei mai meticuloși vor reuși!

Dovedește că ești o persoană meticuloasă cu acest test de observație!

Conteúdo

Testele de inteligență pot lua multe forme și pot provoca diferite zone ale creierului nostru.

Extrem de stimulante și distractive în același timp, nu este de mirare că au devenit atât de populare pe internet și pe rețelele sociale.

Sunteți în căutarea unui exercițiu stimulativ pentru creier? Încearcă să rezolvi această provocare vizuală, dacă poți!

Test vizual: „Unde se deosebește steaua din această imagine de toate celelalte?

Imaginea de mai jos este alcătuită din zeci de stele cu 6 vârfuri. Știați că există diferite denumiri pentru numărul de ramuri dintr-o stea? În acest caz, este vorba de Steaua lui David.

Dacă ar avea 5 ramuri, ar fi pentagrame. Dar să nu insistăm asupra acestor denumiri.

Obiectivul tău în acest puzzle vizual este să găsești singura stea care este diferită de toate celelalte din acest set de stele. Aveți 10 secunde pentru a găsi acea stea.

© Oanabi

 

Pentru a reuși în această provocare vizuală, trebuie să vă concentrați, astfel încât acuitatea vizuală să funcționeze la maximum. Așadar, asigurați-vă că nu există distrageri!

Sunteți pregătiți? Joacă jocul!

Test de observație: răspunsul corect

Puțini oameni au reușit să identifice steaua care nu seamănă cu niciuna din această imagine în mai puțin de 10 secunde. Cum v-ați descurcat? Dacă ai reușit să o găsești, înseamnă că ai o vedere ascuțită.

La urma urmei, doar persoanele meticuloase și cu o acuitate vizuală ridicată au câștigat acest test de observare. Se pare că ești unul dintre ei. Dacă, pe de altă parte, ați avut probleme în a găsi această stea în timpul acordat, vă vom dezvălui mai jos soluția acestui puzzle vizual.

Soluția

De fapt, steaua pe care a trebuit să o identificați și să o localizați se deosebea de toate celelalte prin culoarea sa. Era de un galben mai deschis decât toate celelalte stele din imagine.

Ea se află așa cum se arată în imaginea de mai jos

© Oanabi

 

Pentru mai multe teste de observare și analiză, puteți vizita site-ul nostru. Nu uitați că, cu cât vă stimulați mai mult creierul și percepția în mod regulat, cu atât mai mult veți vedea cât de mult se vor îmbunătăți performanțele dvs. vizuale și cognitive!
Nu ezitați să împărtășiți acest test vizual cu prietenii și familia dvs. și încurajați-i să își stimuleze creierul în mod regulat!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.