Início » ȘTIRI » Test vizual: Testează-ți precizia căutând punctul galben în mai puțin de 15 secunde.

Test vizual: Testează-ți precizia căutând punctul galben în mai puțin de 15 secunde.

Dovedește că ești o persoană meticuloasă și precisă în acest test de observație provocator!

Conteúdo

Ești un bun observator? Dacă da, vă provocăm să o dovediți cu acest test vizual.

Dacă nu, atunci acceptă această provocare vizuală pentru a-ți îmbunătăți abilitățile vizuale. Într-adevăr, aceste exerciții vizuale necesită utilizarea raționamentului vizual, memoria ta vizuală și multă precizie.

Aceasta va fi o modalitate excelentă de a vă stimula abilitățile cognitive și vizuale.

Test vizual: „Unde se află punctul galben în această imagine?

Sunteți gata să vă stimulați ochii și creierul? Atunci aceasta este provocarea ta vizuală. Trebuie să găsești punctul galben printre punctele mov din imaginea de mai jos.

© Oanabi

 

Acesta este un exercițiu de precizie și de observare la nivel înalt. Trebuie să rămâneți concentrați pe tot parcursul acestui test vizual.

Mai ales că aveți la dispoziție doar 15 secunde pentru a rezolva puzzle-ul. Credeți că o puteți face? Depinde de tine să o dovedești în 3, 2, 1. Caută!

Test de observație: răspunsul corect

Imaginea care ți-a fost dată avea un fundal verde și toate punctele erau mov. De aceea, punctul galben a fost greu de observat, pentru că această culoare se confundă cu celelalte culori.

Ați reușit să depășiți acest obstacol? Ați găsit punctul galben în mai puțin de 15 secunde?

Dacă ați rezolvat acest puzzle vizual, felicitări! Sunteți, într-adevăr, o persoană meticuloasă și orientată spre detalii.

Nu ne surprinde faptul că sunteți atât de precis și meticulos în viața de zi cu zi.

Dacă nu reușiți, nu vă descurajați. Ați făcut deja o treabă bună, pentru că, încercând să rezolvați acest puzzle vizual, v-ați stimulat deja suficient de mult vederea și creierul.

Așadar, asumă-ți în mod regulat provocări vizuale și cerebrale ca aceasta pentru a-ți îmbunătăți și dezvolta abilitățile.

Vă dezvăluim locația punctului galben în soluția de mai jos.

Soluția

Punctul galben pe care trebuia să îl găsești se află de fapt în cel mai înalt set de puncte din extrema dreaptă. Este în al patrulea rând de puncte din exterior.

© Oanabi

 

Ți-a plăcut acest test vizual? Ați dori să mai faceți un alt joc? Vă invităm să vizitați site-ul nostru.

Veți găsi zeci de teste vizuale și de inteligență care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți capacitatea de gândire și de observație în timp ce vă distrați.

Nu uitați să împărtășiți acest test vizual cu prietenii și familia dumneavoastră!

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.