Início » ȘTIRI » Test vizual: Un număr este ascuns în această iluzie. Îl puteți găsi?

Test vizual: Un număr este ascuns în această iluzie. Îl puteți găsi?

Dacă găsești numărul din acest test, felicitări!

Conteúdo

Testul vizual de astăzi este un joc vizual în care trebuie să deschizi ochii și să rămâi concentrat. Apropo, ce animal crezi că nu închide niciodată ochii?

Este șarpele. Acest animal, care are una dintre cele mai proaste priveliști din regnul animal, nu închide niciodată ochii. Și pentru un motiv întemeiat, nu are pleoape. Drept urmare, nu poate nici să clipească, nici să închidă ochii.

În testul de astăzi, va trebui să deschizi ochii și să nu te lași înșelat de iluzia optică.

Cum să găsești numărul ascuns?

Acest test vizual este o modalitate simplă și eficientă de a vă evalua percepția vizuală și nivelul de concentrare. Pentru a-l trece, este esențial să vă concentrați asupra imaginii fără a vă distrage atenția. Acest lucru poate părea ușor, dar cu imagini care par să se miște, unii dintre voi vor fi ușor distrași.

© Oanabi

 

Pentru a vă îmbunătăți concentrarea, izolați-vă într-un loc liniștit și pașnic pentru a găsi numărul ascuns. Dacă reușiți să găsiți numărul rapid și precis, poate indica faptul că aveți o bună percepție vizuală și o excelentă capacitate de observație.

Cum știți unde se află numărul?

Pentru a găsi numărul ascuns, nu trebuie să fiți distras de mișcările imaginii. De fapt, aceste mișcări sunt doar o iluzie optică creată de creier. Așadar, trebuie să rămâi concentrat asupra scopului jocului, care este de a găsi un număr fără a te lăsa dus de imagine.

Încercați să alegeți un punct fix în centrul imaginii, apoi închideți un ochi pentru a vedea dacă numărul apare mai clar. Dacă nu, încercați cu celălalt ochi.
În general, un ochi este mai bun pentru a vedea detaliile fine. Cu puțină răbdare și perseverență, ar trebui să puteți găsi rapid numărul ascuns.

Soluția

Dacă ați văzut numărul 5, felicitări! Ați reușit să găsiți răspunsul corect. Percepția dvs. vizuală și capacitatea dvs. de concentrare sunt așadar bine perfecționate.

Pe de altă parte, dacă ați văzut un 6, v-ați înșelat ușor. Dar nu intrați în panică, acest lucru nu înseamnă că percepția dvs. vizuală este slabă.

Dacă nu ați reușit să găsiți un număr, înseamnă că acuitatea dvs. vizuală nu este foarte bună, dar nici concentrarea dvs. nu este foarte bună.

Ar trebui să vă obișnuiți cu testele vizuale de acest tip ceva mai des. Așadar, îți oferim răspunsul la acest test într-o imagine, mai jos.

© Oanabi
Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.