Início » ȘTIRI » Test vizual: Vei reuși să găsești cele 12 diferențe în mai puțin de 60 de secunde?

Test vizual: Vei reuși să găsești cele 12 diferențe în mai puțin de 60 de secunde?

Conteúdo

Jocul zilei este o versiune distractivă și interactivă a testelor vizuale. Este un joc care constă în găsirea a 12 diferențe între două imagini de la locul unei crime în mai puțin de 60 de secunde.

Acest test este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți abilitățile de testare vizuală și de a vă stimula creierul.

Testele vizuale sunt jocuri care îți stimulează abilitatea de a găsi diferențe între două imagini. Ele pot fi folosite pentru a îmbunătăți memoria, concentrarea și observația.

Testele vizuale pot ajuta, de asemenea, la dezvoltarea abilităților cognitive, cum ar fi raționamentul, rezolvarea problemelor și luarea deciziilor.

Acest joc este conceput pentru toate vârstele și le permite jucătorilor să-și îmbunătățească abilitățile vizuale în timp ce se distrează. Jucătorii vor trebui să fie atenți la detalii și să caute cu atenție diferențele dintre imagini pentru a-și atinge obiectivul în limita de timp.

Pe lângă faptul că este distractiv, acest joc oferă un exercițiu mental excelent care poate ajuta la menținerea minții alerte și sănătoase.

© Oanabi

 

Testează-ți abilitatea de a găsi cele 12 diferențe în mai puțin de 60 de secunde!

Acest test vizual este o modalitate excelentă de a vă testa abilitățile de reperare și de a vă distra în același timp. Veți fi confruntat cu două imagini care, la prima vedere, sunt extrem de asemănătoare.

Cu toate acestea, dacă vă uitați cu atenție, veți observa diferențe subtile care vă vor pune mintea la încercare. Așadar, vă invităm să acceptați această provocare și să vă demonstrați abilitatea de a găsi cele 12 diferențe în mai puțin de 60 de secunde! Puteți apoi să vă împărtășiți scorul cu prietenii dumneavoastră sau să stabiliți un record personal. Așadar, ești pregătit?

Găsirea celor 12 diferențe în acest test vizual poate fi dificilă. Trebuie să vă uitați cu atenție la fiecare detaliu și să vă concentrați pentru a găsi toate diferențele.

În mai puțin de 60 de secunde ar trebui să puteți distinge toate diferențele, fie că sunt subtile sau mai ușor de observat. Este important să vă concentrați asupra imaginii și să evitați să vă gândiți la orice altceva.

Poate fi util să vă luați notițe și să înregistrați indiciile care vi se par importante, deoarece acestea vă pot ajuta să găsiți mai repede celelalte diferențe. Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea unei diferențe, se recomandă să treceți la alta și să reveniți mai târziu pentru a vă concentra asupra ei.

Găsiți toate cele 12 diferențe în mai puțin de 60 de secunde!

Felicitări celor care au reușit să găsească toate cele 12 diferențe dintre cele două imagini cu pisici în mai puțin de 60 de secunde!

Pentru cei care nu au reușit, vă vom arăta o imagine în care se pot vedea clar toate diferențele.

© Oanabi

 

Nu ezitați să vă antrenați în mod regulat, jucând jocuri care îmbunătățesc capacitatea de concentrare și de observație, veți deveni din ce în ce mai buni la acest lucru.

Și nu uitați să împărtășiți jocul cu prietenii dvs. pe rețelele sociale!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.