Início » ȘTIRI » Testează-ți abilitățile analitice prin rezolvarea acestui puzzle în mai puțin de 25 de secunde!

Testează-ți abilitățile analitice prin rezolvarea acestui puzzle în mai puțin de 25 de secunde!

Acest joc de puzzle îți va testa logica și abilitățile analitice, precum și viteza ta.

Conteúdo

Cu toții credem că putem rezolva cele mai complexe probleme. Este adevărat și pentru dumneavoastră? Atunci veniți și acceptați această provocare. Pune-ți la încercare abilitățile, provocându-te cu acest puzzle.

Acest test IQ distractiv constă în găsirea unei modalități de a muta 3 chibrituri pentru a forma 4 triunghiuri.

Ai grijă, trebuie să o faci în mai puțin de 25 de secunde. Descoperă instrucțiunile în paragraful următor.

© Oanabi

 

Cum rezolvi acest puzzle?

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te uiți la ceea ce ai în fața ta. Sunt 3 triunghiuri, fiecare format din 3 chibrituri. Trebuie să vă storceți creierii pentru a găsi o modalitate logică de a forma 4 triunghiuri prin mutarea a doar 3 dintre ele.

Pentru a reuși într-o astfel de provocare trebuie să vă concentrați profund. Nu vă lăsați distras, deoarece acest lucru vă poate împiedica să vă imaginați toate combinațiile posibile.

Care sunt beneficiile puzzle-urilor?

Testele IQ nu înseamnă doar distracție. Ele au și rolul de a stimula creierul. Ele oferă posibilitatea de a vă măsura inteligența, făcându-vă să înțelegeți cum sunteți capabil să rezolvați o problemă.

Sunt testate abilitățile de raționament și de gândire. Prin intermediul acestor puzzle-uri, veți ști dacă sunteți pregătit să faceți față unor situații specifice.

Ele vă mențin activ și rapid. Aceste jocuri cultivă răbdarea și ne învață că o problemă poate avea mai multe soluții.

Iată cum să mutați 3 chibrituri pentru a forma 4 triunghiuri

Au trecut 25 de secunde, care este răspunsul tău? Mulți jucători au eșuat. Este adevărat că nu este ușor să formezi 4 triunghiuri atunci când sunt doar 3.

Dar, de fapt, soluția era de a lua cele trei chibrituri care formează al treilea triunghi. Trebuia să conectezi vârfurile primelor două cu un chibrit, apoi bazele cu altul.

În cele din urmă, trebuie să-l pui pe al treilea pe diagonala trapezului format. Astfel, veți obține 4 triunghiuri.

© Oanabi

 

Nu este ușor să ghicești această logică. Este și mai puțin ușor atunci când ai la dispoziție doar 25 de secunde. Așa că, dacă nu ați reușit să o rezolvați, nu vă faceți griji.

Puteți exersa cu miile de teste intelectuale de pe internet. Vei vedea, data viitoare vei reuși să rezolvi totul în cel mai scurt timp. Oricum, dacă ai reușit, felicitări!

Nu ezitați să distribuiți acest puzzle pe rețelele sociale. Vei putea să exersezi și să te apropii și mai mult de prietenii tăi.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.