Início » ȘTIRI » Testează-ți abilitățile vizuale găsind numărul de triunghiuri din acest hexagon! Mulți oameni au picat acest test

Testează-ți abilitățile vizuale găsind numărul de triunghiuri din acest hexagon! Mulți oameni au picat acest test

Această provocare vă va permite să vă cunoașteți mai bine și să vă descoperiți abilitățile analitice și de percepție.

Conteúdo

Toată lumea crede că are ochi de vultur. Dar tu ce crezi? Iată o modalitate de a afla. Rezolvă ghicitoarea zilei. Provocarea este de a găsi numărul de triunghiuri din hexagon.

Vă simțiți pregătiți? Ai grijă, acest test nu trebuie luat cu ușurință. Este mai dificil decât pare. De fapt, 95% dintre participanți nu găsesc răspunsul corect. Pentru a ieși în evidență față de ceilalți, încercați să rezolvați problema cât mai repede posibil.

© Oanabi

 

Ce trebuie să faceți pentru a găsi răspunsul

Pentru a reuși într-o astfel de provocare intelectuală, trebuie să fii foarte concentrat. Prin urmare, este esențial să vă concentrați asupra imaginii și să încercați să scoateți în evidență ceea ce vedeți.

La prima vedere, puteți distinge deja triunghiuri. Trebuie să luați în considerare fiecare dintre ele. Tehnica este să vă bazați pe un triunghi, să nu-l pierdeți din vedere și să începeți să numărați de la el.

Ce aduce acest test vizual din punct de vedere intelectual?

Spre deosebire de alte jocuri, acesta nu este neapărat pentru distracție sau divertisment. Este pentru descoperirea capacității de a rezolva lucruri complexe. Îți permite să înțelegi ce poți face și ce poți face mai bine.

Așadar, nu sunt testate doar abilitățile vizuale, ci și cele cognitive. Puzzle-urile ajută la întărirea abilităților logice. Ele te învață să vezi mai bine, să detectezi și să raționezi. Prin urmare, este o modalitate excelentă de a vă stimula inteligența.

Iată numărul de triunghiuri din hexagon

După ce ați petrecut ceva timp numărând triunghiurile, acum trebuie să dați răspunsul. Dacă ai văzut 15, nu este adevărat. Dacă ai găsit 26, este tot greșit. De asemenea, mulți jucători au greșit. Mai mult, cei mai mulți dintre ei s-au concentrat doar asupra vârfurilor și centrelor. Dar soluția reală este că există 32 de triunghiuri. Șmecheria constă în faptul că au existat câteva ascunse sub cele mari.

© Oanabi

 

Vă reamintim că această provocare nu a fost o joacă de copii. Dacă ați reușit, atunci vă felicităm. Puteți fi fericiți și mândri de voi înșivă.

Dar cei care nu au găsit răspunsul corect nu trebuie să fie demoralizați. Cheia succesului este practica. Trebuie să învățați din eșecuri pentru a vă îmbunătăți.

Gândiți-vă și la alții, împărtășind acest joc!

Ți-a plăcut acest test? Împărtășește-l cu prietenii și familia ta. Împărtășindu-l pe rețele, l-ați putea folosi pentru a vă consolida interacțiunile cu familia și prietenii.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.