Início » ȘTIRI » Testează-ți IQ-ul cu această ghicitoare genială!

Testează-ți IQ-ul cu această ghicitoare genială!

Acest puzzle este destul de dificil. Vei reuși?

Conteúdo

Este timpul să întrerupeți rutina zilnică și să vă relaxați pentru câteva minute. Pentru a face acest lucru, vă sugerăm un mic puzzle matematic.

Este adevărat că este destul de dificil, dar nimic nu se compară cu o mică provocare pentru a te readuce pe drumul cel bun, nu-i așa? În plus, dacă reușești să treci de acest test îți va crește încrederea în tine. Începeți de îndată ce sunteți gata.

În ce constă acest puzzle de matematică?

Pentru acest puzzle de matematică, îți oferim câteva egalități: 9 = 10, 8 = 18, 7 = 24, 6 = 28 și 5 = 30. Ținând cont de această succesiune de egalități, la ce ar trebui să fie egal cu numărul 3?

După cum puteți vedea, există un raționament și o logică în spatele acestor egalități.

© Oanabi

 

Cu toate acestea, depinde de tine să analizezi puzzle-ul pentru a-l rezolva. Așa că am decis să adăugăm o provocare suplimentară: trebuie să găsești răspunsul corect în 15 secunde pentru a dovedi că ești mai deștept decât o persoană obișnuită. Porniți cronometrul și vedeți cât timp vă ia să găsiți răspunsul corect.

Care este rostul de a încerca să rezolvi un puzzle?

În general, persoanele care se pricep la matematică vor reuși să rezolve rapid acest puzzle.

Cu toate acestea, acest puzzle le va permite celor care nu sunt familiarizați cu numerele să își testeze abilitățile intelectuale. Într-adevăr, acest puzzle este un exercițiu excelent pentru creier, care poate contribui la îmbunătățirea performanțelor intelectuale ale jucătorilor.

În plus, acest tip de puzzle este o modalitate bună de a vă relaxa, optimizând în același timp timpul pentru a crește concentrarea, analiza și abilitățile de gândire. Mai important, acest tip de provocare va ajuta la lupta împotriva pierderii memoriei. În cele din urmă, prin finalizarea cu succes a acestui puzzle matematic, jucătorii vor dovedi că au o minte ascuțită și o mare capacitate de raționament.

Faceți clic pe „next” de mai jos pentru a vedea soluția

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.