Início » ȘTIRI » Testează-ți IQ-ul rezolvând această provocare în mai puțin de 60 de secunde prin mutarea a doar 2 meciuri!

Testează-ți IQ-ul rezolvând această provocare în mai puțin de 60 de secunde prin mutarea a doar 2 meciuri!

Conteúdo

Astăzi vă vom testa abilitățile matematice și viteza de rezolvare a problemelor cu ajutorul unui puzzle. Ecuația de pornire este 9-0x3=18.

Dar această ecuație este greșită. Sarcina ta, dacă o accepți, este să rezolvi această eroare în mai puțin de 60 de secunde.

Acest tip de test măsoară capacitatea de a rezolva probleme matematice și de a reacționa rapid, calități care sunt utile pentru testele IQ și alte puzzle-uri.

Puzzle-urile și provocările similare sunt foarte populare pe rețelele de socializare, unde sunt adesea subiectul unei competiții pentru a vedea cine le poate rezolva cel mai rapid. Așadar, ești pregătit pentru această provocare?

© Oanabi

 

Rezolvă testul IQ de astăzi!

Astăzi avem pentru tine un puzzle care îți va cere să te uiți atent și să te concentrezi pentru a-l rezolva.

Gândește în afara cutiei și încearcă să rezolvi ecuația provocării de astăzi. Puteți muta doar 2 chibrituri pentru a reuși!

Nu vă grăbiți și rezolvați puzzle-ul. Nu uitați să împărtășiți scorul dvs. cu prietenii și familia dvs. Mult noroc!

Deși puzzle-urile pot părea complicate, spiritul și creativitatea ne pot ajuta să le rezolvăm. Trebuie să ne uităm cu atenție la fiecare detaliu și să ne concentrăm pentru a găsi soluția.

Ia-ți timp să te gândești la fiecare pas și să găsești modalități inteligente de a ajunge la obiectivul tău. Rezolvarea unui puzzle necesită o anumită doză de răbdare, observație și ingeniozitate.

Nu vă descurajați dacă primele încercări nu sunt reușite, perseverați și veți găsi soluția la provocarea dumneavoastră.

Provocarea matematică a secolului XXI

Recent, acest test a devenit foarte popular pe rețelele de socializare, precum Twitter și Instagram. Noi suntem aici astăzi pentru a vă oferi o soluție la această provocare!

Mulți dintre voi au încercat să rezolve puzzle-ul în mai puțin de 60 de secunde și îi felicităm pe cei care au găsit răspunsul. Soluția este 9+3×3=18.

Am inclus o imagine pentru a explica soluția mai jos. Sperăm că această soluție vă va ajuta să găsiți răspunsurile la următoarele provocări matematice pe care le veți întâlni!

© Oanabi
Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.