Início » ȘTIRI » Testul IQ: Care este marea greșeală? 99% dintre utilizatori au picat această provocare din prima încercare.

Testul IQ: Care este marea greșeală? 99% dintre utilizatori au picat această provocare din prima încercare.

În această scenă virală este ceva foarte greșit, încearcă să-ți activezi toate simțurile și să detectezi ce este indicat în limita a 5 secunde.

Conteúdo

Provocările vizuale au devenit pasiunea preferată a unor persoane pe rețelele de socializare și mulți își folosesc toate abilitățile pentru a depăși cele mai dificile provocări.

Sunteți gata să depășiți una dintre cele mai complicate provocări? Sarcina de astăzi nu este ușoară, dar știm că o puteți depăși dacă vă puteți ascuți simțurile și vă puteți limpezi mintea cât mai mult posibil.

Care este eroarea grosieră ascunsă?

Priviți cu atenție imaginea următoare, în care doi oameni se află pe o insulă pustie și cer ajutor pentru a fi salvați. Există un microfon incredibil și datoria ta este să îl localizezi în doar 5 secunde.

Provocare vizuală: descoperă care este marea greșeală din scenă

Cum a fost? Dacă ați ajuns la această parte a notei, este probabil că nu ați trecut de proba vizuală sau poate că nu sunteți încă sigur de răspuns. Dacă vă uitați cu atenție la scenă, veți observa că există o nucă de cocos roz și chiar antenele de iepure ale unui televizor îngropate în nisip.

Dacă ți-a plăcut această provocare mentală, nu uita să distribui această provocare vizuală pe rețelele tale de socializare și nu uita că doar 2% dintre oameni au reușit să o depășească. Credeți că prietenii dvs. fac parte din acest grup?

 

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.