„The Space Within” de Michael Neill

30 de motive de self love, 30 de motive de iubire de sine
30 de motive de self-love
7 octombrie 2020
cumpara casa, de sa cumperi casa, de ce sa achizitionezi un imobil, de ce nu sunt de acord cu Kiyosaki, sfaturi care sa te ajute in achizitia unui imobil, de ce sa cumperi un imobil,
Să deții un imobil este important. De ce nu sunt de acord cu Kiyosaki?
24 octombrie 2020
the space within recomandare carte, recomandare carte oanabi, michael neill the space within

Michael Neill este un coach transformațional și speaker renumit la nivel internațional și autor de șase cărți bestseller. Și-a petrecut ultimii 30 de ani fiind coach, sfătuitor, mentor și prieten pentru mai multe celebrități și CEO ale unor companii multinaționale renumite care și-au dorit să își transforme viața în bine. Îl puteți găsi online aici: https://www.michaelneill.org/

Pregătește-te să te duci în profunzimile minții umane, să înțelegi din ce suntem noi alcătuiți cu adevărat și să ajungi la destinație: ACASĂ.

Pot să îți spun cu mâna pe inimă și sufletul tremurând că cartea aceasta m-a marcat și cred că va fi unele din cărțile pilon ale vieții mele.

Michael Neill are un talent nemaipomenit de a pătrunde în mintea ta și a te ajuta să ajungi la esență. Te învalue cu povești și exemple care să te ajute să înțelegi concepte care par de neconceput.

După ce am terminat de citit cartea, de fapt chiar din primele pagini de când am început să o citesc, am simțit o ușurare în suflet și în corp. Pentru prima dată în viață am înțeles că nu am de ce să mă judec și că fericirea supremă și pacea interioară se află deja în mine.

Le avem cu toții în noi de mici, dar în timp ce mergem prin viață și ne lovim de limitări, preconcepții și așteptări, nu mai știm să ajungem rapid către acele stări și sentimente magice și începem, încetul cu încetul să ne convingem singuri că nu le-am cunoscut niciodată.

Începem să dăm alte definiții influențate de societate pentru fericire și pace și ne pierdem de tot, sensul, când ne dăm seama că nu sunt cele reale, de care avem nevoie.

Busola noastră interioară mereu ne ghidează pașii, însă coordonatele corecte nu mai răzbat prin zgomotul gândurilor, fricilor și limitărilor noastre. 

Am înțeles că realitatea mea este dată de gândurile care își fac în loc în mintea mea și pe care le accept, fără să mă întreb dacă sunt ale mele, dacă sunt adevărate și dacă am nevoie de ele.

Am înțeles că suntem, de fapt, mereu ACASĂ, la doar câțiva pași distanță de INTELIGENȚA ABSOLUTĂ și POSIBILITĂȚILE INFINITE care se află în interiorul nostru, dar trebuie să trecem pragul peste gândurile din mintea noastră.

Credem atât de mult în faptul că trăim pe baza unor experiențe externe, încât credința asta ne orbește și nu vedem că trăim într-o lume a gândului. De ce crezi că unele persoane pot vedea lumea într-un fel, iar altele într-un mod total diferit, deși se uită la aceleași lucruri?

Gândurile ne guvernează viața și până nu vom învăța cu toții să nu le mai permitem să ne acapareze cu totul, nu vom putea reveni la “tabăra de bază”.

“Ce înseamnă ‘tabăra de bază’ pt noi? Este natura noastră spirituală esențială (nefizică) – conexiunea noastră cu întregul. Există o parte profundă în fiecare dintre noi, care rămâne neschimbată indiferent prin ce propriul corp și personalitatea noastră au trecut prin viață. Este starea de bine înnăscută cu care ne-am născut, înțelepciunea înnăscută care ne-a ghidat în momente cheie din viața noastră când deodată am știut ce să facem dintr-un loc care părea cumva din afara conștiinței noastre normale, și totuși, era corect și adevărat.

Michael Neill, „The Space Within”

Este mult mai simplu să începi să te simți mai bine, să vezi lumea mai puțin înfricoșătoare, să darâmi zidurile din mintea ta, când înțelegi că tot ce simți vine de la gândurile tale și că poți renunta la ele. Tu oricum, ai în tine pacea și inteligența înnăscută, sunt doar la un gând distanță de a le simți, așa că dă-ți voie să te relaxezi, să fii prezent în viața ta și să lași gândurile să treacă pe lângă tine. Iată de ce meditația este atât de profundă: pentru că te ajută să te conectezi cu interiorul tău și să pui lumea exterioară pe plan secund.

“Ești deja perfect, întreg și sănătos mintal, exact așa cum ești. Ești mereu capabil să te convingi pe tine altceva decât asta.”

Michael Neill, „The Space Within”

Am avut dintotdeauna în noi totul. Suntem compleți, plini de iubire, creativitate, compasiune și iertare, însă doar când ne vom da voie să lăsăm gândurile să treacă pe lângă noi, când vom asculta vocea divină interioară și ne vom reconecta cu noi înșine, vom putea să le accesăm în abundență.

Cartea “The Space Within” este atât de bogată și de profundă, încât cred că ar trebui citită de orice om care vrea să își depășească condiția și care își dorește cu mintea deschisă să învețe mai multe despre cum ajungi să atingi stări de pură perfecțiune și pace. Eu încă nu am reușit să ajung acolo, însă este un subiect pe care îl voi studia toată viața dacă este nevoie, ca să prind o licărire din nemărginirea acestui Univers interior.☺️

“Deci, ce înseamnă toate astea? Înseamnă că există un potențial creativ extraordinar care se află, în mare parte, în stare latentă în interiorul ființei umane (Minte), că avem capacitatea de a experimenta acel potențial când ne uităm peste iluzia propriei gândiri (Conștiința) și că există o forță creativă (Gândul) care servește ca vehicul la crearea realității personale.”

Michael Neill, „The Space Within”

“Abandonarea căutării fericirii a scos la suprafață un adevăr mai profund și o posibilitate chiar mai magică: o prezență nesfârșită a spațiului din interior, un râu de înțelepciune și stare de bine care nu este mai puțin prezent când suntem jos decât când suntem sus, și nu mai puțin puternic când ne simțim slăbiți decât când ne simțim în vârful lumii. Prezența nesfârșită este natura noastră reală – fântâna esențială a trăirii noastre- și adevărată sursă de pace din viața noastră.”

Michael Neill, „The Space Within”

Te invit să citești cartea aceasta și să te bucuri de oportunitățile nesfârșite care există deja în tine, care te vor face să realizezi că poți avea și poți fi oricine vrei în viațata, dacă primești forța creatoare și starea de bine divină care există deja în tine.

Poti comanda cartea de aici, unde gasesti deja o oferta senzationala la cartile de dezvoltare personala:

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=fd3f6ad94&unique=184f69294&redirect_to=https%253A//promo.elefant.ro/psihologie-practica-cms-dezvoltare-personala-psihologie-practica

Disclaimer: Prin comandarea cărții de pe linkul atașat, eu voi primi un comision micuț, care îmi va permite să iti scriu despre mai multe cărți inspiraționale. 😉

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit "Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021".
Holler Box