Início » ȘTIRI » Următoarele 5 zile vor fi dificile pentru aceste semne zodiacale: vor fi dezamăgite

Următoarele 5 zile vor fi dificile pentru aceste semne zodiacale: vor fi dezamăgite

Tensiuni familiale, dispute conjugale, dezamăgiri… efectele cometei ZTF din februarie continuă să se facă simțite, iar unele semne zodiacale vor fi afectate negativ! Să nu neglijăm nici impactul Lunii pline în Fecioară, care poate fi o sursă de transformări dificile. Dacă v-ați născut sub una dintre aceste trei constelații, următoarele zile ar putea fi foarte întunecate, iar acest lucru va continua până pe 12 martie. Așa că ai răbdare și fii pozitiv, ghinionul nu va dura la nesfârșit!

Conteúdo

Astrele anunță zile dificile până pe 12 martie. Atenție! O furtună de astre negative pândește unele dintre cele douăsprezece semne zodiacale, iar ghinionul riscă să le urmeze. Dacă ești unul dintre ei, fii foarte atent și pregătește-te pentru încercările care vor urma. Explicație!

Care sunt cele 3 semne zodiacale care se vor confrunta cu o perioadă dificilă până pe 12 martie 2023?

Strălucirea Lunii pline în Fecioară din 7 martie 2023 ne dezvăluie atât partea noastră întunecată, cât și cea luminoasă, stârnind uneori nevoia de a explora sentimente îngropate adânc în sufletul nostru! Presiunea pe care o simțim în viața de zi cu zi poate părea insurmontabilă, între muncă, familie, relații sociale și aspirații personale. Aceasta este o perioadă de vești bune pentru unii, dar poate fi și o perioadă de dezamăgire pentru alții. Acestea fiind spuse, dacă vrei să eviți complicațiile, ar fi foarte înțelept să stai în gardă și să te îndepărtezi de orice sursă de probleme, cel puțin până pe 12 martie!

Gemeni

Odată cu sosirea Lunii pline în Fecioară, ai putea simți cum influențele negative se fac simțite într-un mod insistent. Energiile planetare ale momentului sunt susceptibile să provoace sentimente de furie și dezamăgire. Dragi nativi din Gemeni, cel puțin până pe 12 martie, este posibil să vă simțiți neliniștiți și deprimați. Iar motivul pentru aceasta? Problemele de la locul de muncă sau din relația de cuplu v-ar putea face să vedeți tot felul de lucruri. Dacă v-ați născut sub constelația Gemeni, pregătiți-vă psihologic pentru a face față dificultăților și obstacolelor, mai ales în viața personală și profesională. Partenerul tău s-ar putea să se simtă neglijat și frustrat dacă reușește să observe absența ta! În această săptămână, astrele te sfătuiesc să fii prudent și să eviți să minți sau să divulgi secrete care ar putea submina bazele relației tale. Dacă sunteți hotărât să faceți dezvăluiri, mai așteptați puțin! Când vine vorba de chestiuni bănești, este posibil să vă confruntați cu cheltuieli neașteptate. Din nefericire, cu aceste achiziții nechibzuite este posibil să vă aflați pe minus. Practic, nu este o perioadă foarte bună pentru tine, nici din punct de vedere financiar. Așadar, încercați să economisiți cât mai mult pentru a evita să vă îndatorați!

Fecioară

Săptămâna aceasta se anunță a fi oarecum complicată pentru voi, nativii din zodia Fecioarei. V-ați putea confrunta cu situații destul de delicate, în care gelozia ia locul rațiunii. De aceea, astrologii vă sfătuiesc să nu aveți încredere în prieteni, mai ales în cei care sunt apropiați de partenerul dumneavoastră. Este o trădare de dragoste sau de prietenie? Atenție! Destinul este pe cale să vă joace feste… În orice caz, săptămâna va fi destul de agitată, până într-acolo încât vă va cere să dați dovadă de multă putere și răbdare. Fii atentă la multe semnale din partea planetelor care te vor încuraja să nu încerci să repari ceva care este stricat. Oare să fie spre binele tău? Așa că ia-ți timp să te gândești bine și să îți pui la îndoială gândurile care te frământă. Totuși, nu te îngrijora atât de mult, pentru că astrele îți promit o revanșă și o renaștere începând cu luna aprilie. Într-adevăr, Luna Nouă în Berbec, din 1 aprilie, ar putea să vă rezerve surprize foarte plăcute. Între timp, trebuie să știi că este normal să ai dificultăți în a-ți controla emoțiile. Acestea fiind spuse, nu uitați că comunicarea v-ar putea scuti de multe probleme.

Scorpion

Dragă nativ Scorpion, este posibil ca în zilele următoare să treci printr-o perioadă oarecum delicată! De fapt, atunci când te vei confrunta cu situații complicate cu cei dragi ție, te poți simți singur și abandonat. Acest sentiment de stres și anxietate se datorează faptului că în ultima vreme ai mințit sau ai ascuns lucruri. Situația ta personală nu este tocmai în cel mai bun moment, dar nu-ți pierde speranța, astrele te sfătuiesc să fii sinceră, să-ți ceri scuze și să încerci să îndrepți lucrurile într-un mod mai rațional. Deși acest ghinion ar putea continua să te urmărească o perioadă de timp, este important să rămâi puternic și să perseverezi, deoarece Luna Nouă în Berbec de pe 1 aprilie anunță o renaștere în aproape toate aspectele vieții tale. Nativi ai elementului Apă, ia-ți timp să te reorientezi și să reflectezi asupra a ceea ce vrei cu adevărat să realizezi în viața ta și fii pregătit să te provoci dacă este necesar! Țineți cont de faptul că vă așteaptă zile mai bune și că această perioadă dificilă nu va dura la nesfârșit.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.