Início » ȘTIRI » Vei reuși să treci acest test, care este doar pentru persoanele cu o minte sucită?

Vei reuși să treci acest test, care este doar pentru persoanele cu o minte sucită?

Vă veți bucura de acest test special.

Conteúdo

Este timpul să vă relaxați pentru câteva minute și să luați o pauză. Nu vă faceți griji, timpul dvs. nu va fi irosit, deoarece vă sugerăm să îl folosiți în mod util.

De fapt, această provocare vă va permite să vă relaxați și să vă exersați abilitățile cognitive în același timp. Sunteți gata să acceptați provocarea? Dacă da, atunci nu mai pierdeți timpul și începeți.

Testul IQ: ce trebuie să faci pentru a reuși

Pentru acest test, va trebui să vă folosiți abilitățile cognitive. Mai exact, va trebui să vă folosiți abilitățile de observare, analiză și observație pentru a găsi răspunsul corect.

Prin urmare, vă vom prezenta o imagine în care vor exista trei secvențe de pătrate, sau mai bine zis trei secvențe de grile formate din pătrate mici, dintre care trei sau patru sunt colorate.

Cu toate acestea, a doua secvență de grile va avea o problemă, îi va lipsi o grilă. Obiectivul tău va fi să identifici grila corectă dintre alegerile oferite, pe baza culorilor acestora. Care este răspunsul corect dintre opțiunile A, B, C și D?

© Oanabi

Test IQ: De ce este benefică rezolvarea acestui tip de provocare?

Acest tip de test este foarte eficient pentru a vă ajuta să evitați problemele legate de pierderea memoriei și de stres.

Într-adevăr, nu numai că acest tip de puzzle este un bun exercițiu pentru creierul tău, dar te va ajuta și să te relaxezi pentru câteva minute.

În plus, acest puzzle vă va ajuta să vă îmbunătățiți performanțele vizuale și intelectuale, deoarece va trebui să vă folosiți puterea de observație și logica pentru a-l rezolva.

Test IQ: Este timpul să dai răspunsul final!

Răspunsul corect a fost alegerea A! Ați reușit să identificați răspunsul corect? Dacă da, atunci vă felicităm. Pentru restul, nu vă faceți griji. Vă vom explica de ce alegerea A a fost răspunsul corect.

A existat o logică ascunsă în spatele imaginii pe care v-am prezentat-o. Pentru a găsi raționamentul corect, era important să luați în considerare întreaga imagine și să vă lărgiți câmpul de observație.

În acest fel, v-ați fi dat seama că fiecare grilă avea reflexia ei în oglindă, cu excepția celei din mijloc și, prin urmare, pentru a reuși, trebuia să procedați prin eliminare, găsind grilele și reflexiile lor în oglindă. Grila care lipsea era reflexia uneia dintre grilele din imagine. Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine, iată soluția în imagini.

© Oanabi

 

Dacă ți-a plăcut acest puzzle, te rugăm să îl distribui pe rețelele tale sociale pentru a vedea dacă și prietenii tăi au o minte sucită.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.